FORGOT YOUR DETAILS?

O ISUSE, KRALJU LJUBAVI, POUZDAJEM SE U TVOJU MILOSRDNU DOBROTU!

Osjećaš li se pozvanim živjeti ovdje ponuđene poruke Isusa Kralja Ljubavite moliti i činiti pokoru za obraćenje grešnika, a osobito za prestanak krvoprolića nevine djece u majčinoj utrobi,pozivamo te da se pridružiš duhovnom zajedništvu Saveza Malih Srdaca Kralja Ljubavi!
U duhu smo povezani: svećenici, redovnici, vjernici laici, mladi i stari, djeca i roditelji, zdravi i bolesni, čineći SAVEZ između naših srdaca i Presvetog Srca Isusa Kralja Ljubavi. Maleno Srce Djeteta Isusa silno želi da u savezu s Njime naša srca postanu ponizna, malena, sveta, gorljiva, čista.

Mala srca velike moći ljubavi!
Mala srca za velike stvari života!
Mala srca ujedinjena s najmanjim srcima nerođene dječice!
Mala srca odgajana po Srcu Marijinom za Srce Isusovo!
Malena srca, jer samo maleni mogu ući u Kraljevstvo!

POVIJEST MILOSNOG LIKA

Pobožnost ISUSU KRALJU LJUBAVI izvorno je povezana uz svetački lik Majke Yvonne-Aimée Beauvais od Isusa (1901-1951.), francuske časne sestre jednog ogranka augustinskog Reda iz mjesta Malestroit, karizmatične osobe dubokog duhovnog života i djelatne ljubavi prema bližnjima, osobito tijekom Drugog svjetskog rata. Njoj se čudesno očitovao Maleni Isus, koji je u obliku običnog gipsanog kipa u njezinim rukama pet puta oživio i iskazao svoju nježnu ljubav prema ovoj redovnici. Stavivši ga na slikanje rendgenom, stručnjaci su zaprepašteno zaključili, da kipić posjeduje sve unutarnje organe, baš poput pravog djeteta! Nažalost, u ratnom je vihoru ovaj čudesan kip nestao. Jednom prilikom, klečeći pred izloženim Presvetim Sakramentom, sestra Yvonne nutarnjim nadahnućem dobiva milosnu molitvu, koju otada revno razmatra, širi i preporučuje svima potrebnima utjehe, radosti i mira duše. Sama svjedoči, kako joj je ovaj zaziv postao oblikom neprestane molitve te uvjerava, da ovaj „maleni zaziv“ donosi iscjeljenje duha, pobjedu nad očajanjem i ozbiljno mijenja životne stavove koji su čovjeka prikovali uz grijeh. Temelj blagoslovljenog zajedništva s Malenim Isusom, ovaj je dakle uzdah:

O ISUSE, KRALJU LJUBAVI, POUZDAJEM SE U TVOJU MILOSRDNU DOBROTU!

Papa Ivan XXIII. odobrio je i preporučio „maleni zaziv“ cijeloj Crkvi, prepoznavši ga kao izvor mnogih milosti za ovozemaljski i vječni život, nakon što su to učinili i mjerodavni biskupi. U svom obraćanju Papi, Majka Yvonne je napisala: „Ovaj je maleni zaziv tako sladak, tako snažan, tako bogat… Po njemu utjehu dobivaju ponajprije bolesni… To je poziv da se čvrsto pouzdamo u Kristovu ljubav, dobrotu, milosrđe…“ 1940., tijekom rata, Majka je dala načiniti i posebnu medalju Kralja Ljubavi, s nakanom da ju dijeli ratnim zarobljenicima, ranjenicima, izbjeglicama, žrtvama nasilja. Majka Yvonne je mnogo trpjela od napada zloduha. Sve boli, duševne i tjelesne, prikazivala je kao naknadu za oskvrnuće Presvetog Sakramenta i za duše u čistilištu. U vrijeme teške bolesti, potpuno shrvana, na krevetu smrti, čula je riječi: „Tvoja mi je ljubav Nebo na zemlji!“ i trenutno ustala, sasvim ozdravljena, što su svi proglasili očitim čudom. Od nje potječe prelijepa slika Kralja Ljubavi, koja je postala temeljem mnogih svetih djela…

»ISUS, KRALJ LJUBAVI«

Ponizna, uvijek nasmiješena i nevjerojatno snažna duha, Majka Yvonne je u svome srcu promatrala Dijete Isusa, okrunjene glave, kako jednom rukom pokazuje na svoje Božansko Srce a drugom uzdiže grančicu masline, simbol mira. U molitvi se obratila Gospodinu sa željom da naslika ovaj ljupki prizor, ali nije znala kako, budući da nije imala slikarske sposobnosti. Maleni Isus joj je odgovorio: „Probaj, evo ja ti šaljem svoje anđele da pomognu!“ Dok je prepoznavanje njezine svetosti i mističnih iskustava u tijeku u Crkvi, pobožnost se Isusu Kralju Ljubavi polako proširila svijetom, svugdje na svoj vlastiti, specifični način. Od lipnja 1997., Mali Kralj govori kroz viđenja jednom anonimnom vidjelici u Njemačkoj… U kući, s kipa Kralja Ljubavi, kao i sa kipa Majke Božje Fatimske, teku krvave suze… Dolazi objašnjenje, da je to vidljivi znak Božje neizmjerne tuge zbog grijeha čovječanstva, između kojih je najstrašniji POBAČAJ. „Uklonite zakone koji dozvoljavaju ubojstvo tolike nedužne djece… grijeh pobačaja viče do Neba, poput krvi Abelove, viče za mojom pravdom“.

Kip Kralja Ljubavi je predivno djelo, ne samo ljudskih ruku, nego i milosti. Mali Isus, u bijeloj haljini obrubljenoj zlatom, bosonog i u nježnom pokretu stoji na plavoj polu-kuli posipanoj zvijezdama, koja označava svemir. Desnom ručicom pokazuje svoje Presveto Srce, nad kojim stoji križ. Lijevom rukom uzdiže grančicu masline. Na glavi nosi zlatnu krunu, znak Njegova kraljevskog dostojanstva i želje da vlada našim životima, djelima, savjestima. Blagi osmijeh sjajno naglašava temeljne riječi molitve, koju izgovaramo pred kipom: LJUBAV-POUZDANJE-MILOSRDNA DOBROTA. Na postolju, ispod polu-kugle, stoji natpis: O Isuse, Kralju Ljubavi.

Sveta sestra Fuastyna Kowalska, „tajnica Božjeg Milosrđa“, bila je suvremenica Majke Yvonne. Redovito je viđala Gospodina, a u trenutku Pretvorbe u sv. Misi, Isus-Hostija pretvarao se u Dijete. Od mnogih sličnih ukazanja, izdvajamo dva:  „Jednom kad sam vidjela Isusa u obliku malenoga djeteta, upitala sam ga: „Isuse, zašto me susrećeš u liku maloga djeteta? U tebi gledam ionako bezgraničnog Boga, svoga Stvoritelja i Gospodina!“ Isus mi je uzvratio, da će me susretati kao malo Dijete dokle god se ne naučim jednostavnosti i poniznosti.“(Dnevnik, 335)

„Isuse… Molim te, ne gledaj na naše grijehe, ipak pogledaj na suze malene djece… U tom sam trenutku ugledala Isusa sa suzama u očima. On mi reče: „Vidi, kćeri moja, koliko me boli poradi njih. Znaj da oni nose svijet!“ (Dnevnik, 286)

PORUKA KRALJA LJUBAVI

Moj je drugi dolazak blizu. Kako svijet ne razmatra niti ne prima poziv na obraćenje i na molitvu i pokoru kojega upućujemo ja i moja Majka, kažem vam, uskoro će se božanska pravda objaviti i čovječanstvo će odgovarati za svoje zločine i grijehe koje je počinilo. Moje malo stado, vi koji još mnogo trebate propatiti, ne bojte se, radujte se jer ja ću vas sve zaštititi, sve vas koji ste se utekli meni, svome Bogu, vas koji mi bezgranično vjerujete! Sačuvati ću vas i voditi kao pastir svoje stado, kada vrijeme nevolja dođe na pokvareni svijet i ne ću dopustiti da itko od vas propadne, nego ću vas sve spasiti. Mnogi će umrijeti, da, mnogi, jer su mene i moju ljubav odbacili i prezreli, napustili me. Sami su sebe osudili zbog svoje tvrdoće.

Molite neprestano, da se mnoge duše spase za moje Kraljevstvo! Pogledajte malo oko sebe; prirodne katastrofe, toliki ratovi, mržnja između ljudi… A to je tek početak. Probudi se, pali svijete, i vrati se zakonima koje sam ja dao. Ostavite se svojih svetogrđa i sramotnih djela, jer su oni već odavno prešli mjeru grijeha Sodome i Gomore. Živite uredno, prema Zakonu Božjem, koji vrijedi odavno i veže zauvijek.

Ne bojte se približiti se meni, Kralju Ljubavi, jer ovaj uzvišeni naslov svjedoči o mojoj neizmjernoj ljubavi prema vama! O, kada biste ju barem prepoznali, ne biste prestali oplakivati vaše grijehe, kao zadovoljštinu mojem Božanskom Srcu, za sve nezahvalnosti i udarce, kojima je neprestano ponižavano i vrijeđano! Molite mnogo i činite pokoru i žrtvu, a ja ću zauzvrat kuće i obitelji u kojima će se nalaziti moja milosna slika zaštititi od uništenja, mržnje i svakog drugog zla.

O moja djeco, ljudi, ja vas, vaš Kralj, toliko ljubim, ali toliko me boli kada moram gledati koliko duša odlazi u pakleni ponor jer preziru tu ljubav.

Nosite moju medalju, na kojoj sam prikazan kao Kralj Ljubavi, u jedinstvu s Bezgrešnim Srcem moje svete Majke. Onomu tko će nositi ovu medaljicu, obećajem posebnu zaštitu i mnoge milosti, jer ondje gdje sam priznat i štovan kao Kralj Ljubavi, zli neprijatelj mora nestati!

Iščekujte vrijeme, moji ljubljeni sinovi i kćeri, jer uskoro će moje sveto Srce i Srce moje ljubljene Majke trijumfirati!

Svetište Kralja Ljubavi postat će drugi Betlehem za današnje vrijeme… Na Crkvu dolaze mnoga zla, mnogi će biti zaslijepljeni… Samo zagovorom svetog Mihaela Arkanđela možete ponovno zadobiti ljubav i poštovanje prema Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Trebali biste dnevno barem sat vremena bdjeti u molitvi… Boreći se protiv zloduha, osobito molitvom krunice. Kada više nemate snage za molitvu, jednostavno zavapite dobrom svom Spasitelju: „Želim te ljubiti!“ i to mi je dovoljno.

Toliko se ljudi okreće svijetu i sotoni, a mene i moju ljubav odbacuju… Veliki i milostivi Kralj plače od žalosti. Prije svega, molim vas da ljubite moje ranjeno Srce, koje je neprestano udarano grijesima. Neprestano molite i prinosite mi male žrtve: svladavanja i pokore, srdačne molitve, što je meni vrlo ugodno i drago a vama će biti na ozdravljenje.

Proširite moju milosnu sliku velikom brzinom! Vrijeme je kratko, pomozite mi spasiti duše! Iskoristite vrijeme milosrđa za svoje iscjeljenje… Ljubite svoju braću koja su u tami, molite za njih! Ne osuđujte ih, ne mrzite ih, jer su u vlasti neprijatelja, no njegovo se vrijeme bliži kraju i stoga želi što više duša odvući u propast.

Trebate više euharistijskog klanjanja! Poštujte Presveti Oltarski Sakrament mnogo više, molite mi se u ovom najvećem dokazu moje ljubavi i budite što više sa mnom u druženju pred Svetohraništem! Ne ostavljajte me samoga!  TOLIKO VAS SILNO LJUBIM!!!

Grijesi čovječanstva teško opterećuju i optužuju svijet. Zbog toga zahtijevam pokoru od vas. Molite, bez prestanka molite. Prinesite svako trpljenje, svaku bol na nakanu obraćenja grešnika, jer će uskoro svijet odgovarati za svoja zlodjela i propuste i mnogi, mnogi će propasti. Koliko smo vas puta ja i moja ljubljena Majka upozoravali, ali čovječanstvu to očito ništa ne znači, svijet i dalje živi grijehom. Molite, molite mnogo za grešnike, jer ja ne želim njihovu smrt nego želim da žive. Ali, kada čovjek u grijesima, bez pokajanja, bez i najmanje volje za kajanjem živi sve do smrti, i ako me čak i u trenutku smrti ne prizna kao svojega Kralja, kako da takav bude spašen? Molite, molite mnogo, osobito za takve okamenjene duše; one trebaju mnogo molitve kako bih ih mogao spasiti, često dakle prikazujte svetu Misu i pričest za njih.

Jao čovječanstvo, jao tebi, jer ti si svojeg Boga po svome sramotnom svetogrđu iznova na križ pribilo! Nemojte se onda čuditi, kada dođu najavljeni strašni događaji, naglo, preko noći. Obratite se, vrijeme je kratko, jer ako nastavite ovako živjeti u svojim grijesima, neće vam koristiti uzdignutih ruku preklinjanje za milosrđem u vrijeme kazne.

Molim cijelo čovječanstvo za ljubav, za pokajanje zbog mojeg probodenog Srca! O, ne oklijevajte, posvetite se i predajte meni, vašem Kralju. Svaku ću molitvu i svaku žrtvu obilno nagraditi milostima. Ne brinite i ne bojte se, vi, koji ste mi vjerni i koji se neprestano pouzdajete u me! Vi mi pomažete, po svojoj molitvi i žrtvi, da mnoge duše budu spašene za Nebo. Moć je vaše molitve jača od luciferove mržnje i gnjeva. Molite i više, jer uskoro će moja Majka, pobjednica u svim bitkama, zgaziti njegovu glavu. Širite brzo moje riječi!

„SVIMA, KOJI ĆE ME ZAZIVATI RIJEČIMA „KRALJ LJUBAVI“,kralj_ljubavi2

ISKAZATI ĆU SVOJE VELIKO MILOSRĐE I ZAŠTITI ĆU IH

NA POSEBAN NAČIN U NADOLAZEĆIM TRPLJENJIMA!“

 

OBVEZE ČLANOVA SAVEZA
dijele se na godišnje, mjesečne, tjedne i dnevne, nijedna ne obvezuje pod grijeh.

  • Godišnja obveza: učiniti „Čin krunidbe“ i obnoviti ga na datum  kad je učinjen po prvi puta
  • Mjesečna obveza: posjet obližnjoj crkvi i pohod Isusu, s barem pola sata tihog klanjanja
  • Tjedna obveza: izmoliti „Malu krunicu Kralja Ljubavi“ s pripadajućim zazivima
  • Dnevna obveza: barem jednom srcem izmoliti zaziv: „O Isuse, Kralju Ljubavi, pouzdajem se u Tvoju milosrdnu dobrotu!
    “Pažnja: snaga je ovog zaziva u vjeri i ljubavi prema Malenomu Kralju te u pouzdanju koje stavljamo u Njegovo Srce!

Svaki će član Saveza, nakon poslanih podataka, u najbržem mogućem roku dobiti veliku sliku Isusa Kralja Ljubavi, koju treba uokviriti i dati na blagoslov svećeniku, te iskaznicu s medaljicom, koju može nositi ili držati bilo gdje u kući ili slično.

Članovi Saveza zapisuju se u „Knjigu duhovnog zajedništva“ i za njih će godišnje u vrijeme Božića biti prikazana sv. Misa.

Mjesečni pohod Presvetom Sakramentu članovi prikazuju za sve ostale članove Saveza, a tjednu krunicu za svu nerođenu djecu u opasnosti usmrćivanja pobačajem.

Pri upisu u Savez, zajedno s pristupnicom, kandidat za članstvo je zamoljen da pošalje i novčani dar, makar skroman, zbog izdataka za tisak, na čemu smo srdačno zahvalni.

„Čin krunidbe“ možemo izmoliti odmah, a nakon toga i pred dobivenom i blagoslovljenom slikom. Sliku se preporuča držati na vidljivom i istaknutom mjestu, pred njome moliti, zapaliti svijeću… Kip Kralja Ljubavi (60 cm) predviđen je samo za crkve, kapele i dvorane molitvenih zajednica, skupocjen je i naručuje se preko donje adrese u Njemačkoj, što vrijedi i za onoga tko želi manji kip za obitelj.

Svaki će član Saveza dobiti i letke, koje će podijeliti poznanicima, a gledat će naručivati i širiti iste u budućnosti, za župnu crkvu, za seminare, za prijatelje, kolege s posla, škole, kolodvore itd.

  • ključna je riječ u Savezu „DIJETE“. Isus nam dolazi u obliku svetog Djeteta. Mi smo djeca Božja. Članovi Saveza žele biti poput djece, kako nas je Isus poučio u evanđelju. Prva je i temeljna nakana Saveza molitva za nerođenu djecu i pokora zbog grijeha pobačaja, čedomorstva u utrobi. Sljedeća je svrha molitva i žrtva za već rođenu djecu, da odaberu put života vječnoga. Stoga će svaki član Saveza gledati da barem jednom u životu prikaže sv. Misu za spas nerođene djece, a na nakanu djece i mladih predlažemo da prvi petak u mjesecu prikaže križni put ili post, ili da u prvu subotu u mjesecu izmoli Gospinu krunicu.

Uz medalju, članovi dobivaju Posvetnu molitvu, koju mogu moliti redovito ili povremeno, kako već mogu i žele. Poželjno je i pohvalno, ako se članovi Saveza Malih Srdaca Kralja Ljubavi koji žive u blizini jedni drugih povežu te zajednički tjedno ili mjesečno mole u obiteljskoj kući/stanu krunicu, zazive, Posvetnu molitvu, te Psalme iz Svetoga Pisma (po redu, jedan ili više, uz kratko razmatranje u tišini) uz sliku i svijeću. Ako postoji takva molitva, treba biti umjerene duljine i može se moliti i u obitelji (zajednički), u gostima, pri raznim okupljanjima prijatelja…

Kip Maloga Isusa koji je pet puta čudesno oživio u rukama s. Yvonne u Francuskoj

»HODOČASNIČKI KIP«
Kip Isusa Kralja Ljubavi rađen je ručno, isključivo od drveta, u samo jednoj radionici u Južnom Tirolu, gdje se svaki posebno obilježava brojem (do danas je podijeljeno više od četiri tisuće kipova). Sam Kralj Ljubavi je rekao: Kip Kralja Ljubavi mora biti hodočasnički kip. Želim ići od kuće do kuće, svoju ljubav i dobrotu želim iskazati svoj mojoj djeci, koja još u nju vjeruju. Gdje god budem primljen kao Kralj Ljubavi, toj ću obitelji darovati velike milosti i svoju sveobuhvatnu i oslobađajuću ljubav. Shrvani će postati gorljivi, grešnici će se obratiti, bolesni će ozdraviti, žalosni utješiti a obitelji će rasti u zajedništvu ljubavi. MILOSNA SLIKA JE VELIKI DAR za ovaj svijet, siromašan u ljubavi a bogat grijehom, jedna moćna zaštita u nadolazećim kušnjama, jer ondje gdje vlada Kralj Ljubavi, zlo bježi. Ostavite kipove (ili slike) tjedan dana u kući, mnogo pred njima molite! Dnevno radosno molite barem krunicu, litanije i ostale molitve, pjevajte mi… Prinosite često Predragocjenu Krv Ocu nebeskom kao naknadu za grijehe. Kralj ljubavi će činiti velika čuda, osobito u dušama ljudi.

MALA KRUNICA KRALJA LJUBAVI (molimo na Gospinu krunicu)

Vjerovanje…
Na velika zrna: O Isuse, milosrdni Kralju moj, predajem Ti svoje nevolje! O Isuse, Kralju Ljubavi, pouzdajem se u Tvoju milosrdnu dobrotu!
Na mala zrna: O Isuse, Kralju Ljubavi, usliši nam molitve, po zaslugama svojeg svetog djetinjstva!
Kraj: 3x Slava Ocu i 3x zaziv: O Isuse, Kralju Ljubavi…

LITANIJE ISUSU KRALJU LJUBAVI

Gospodine, smiluj se,  Kriste, smiluj se,  Gospodine, smiluj se!
Kriste,  čuj nas, Kriste, usliši nas!
Oče nebeski, Bože, smiluj nam se!
Sine, Otkupitelju svijeta, Bože, smiluj nam se!
Duše Sveti, Bože, smiluj nam se!
Sveto Trojstvo, Jedan Bože, smiluj nam se!
Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas!
Sveta Bogorodice, moli za nas!
O Isuse, Kralju Ljubavi, smiluj nam se!
O Isuse, predivni, koji si se odmarao u rukama sestre Yvonne;
O Isuse, po čijoj se iskazanoj milosti događaju mnoga čudesa;
O Isuse, najvećeg veličanstva;
O Isuse, koji nam nudiš svoje Božansko Srce;
O Isuse, satrven žalošću zbog naših grijeha;
O Isuse, koji si radi našega spasenja, postao čovjekom;
O Isuse, neizmjernog milosrđa prema grešnicima;
Po svom svetom začeću i rođenju;
Po svom prvom prolijevanju krvi;
Po svom bijegu u Egipat;
Po svom poniznom služenju i poslušnosti u nazaretskoj kući;
Po zaslugama svojeg svetog djetinjstva;
Da nas udostojiš zaštititi od sadašnjih opasnosti; molimo Te, usliši nas!
Da nas udostojiš sačuvati od bolesti i nesreća;
Da nas udostojiš  spasiti od zasluženih kazni;
Da se udostojiš poniziti neprijatelje svete Crkve;
Da se udostojiš svetoj Crkvi dati slobodu i dobro;
Da se udostojiš poslati svog Duha Branitelja našem
Svetom Ocu i svim biskupima i svećenicima;
Da se udostojiš povratiti grešnike svom Svetom Srcu;
Da se udostojiš trpeće duše osloboditi iz čistilišta;
Da se udostojiš umiruće oprati u svojoj Predragocjenoj Krvi;
Da se udostojiš uslišati naše molbe i vapaje;
Da se udostojiš primiti nas u svoju divnu Slavu;

Moj najdraži Isuse, molim te, podari ljudima na zemlji, sada Tvoj mir.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka tvoj mir dođe među sve narode.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka se čovječanstvo u Tvojem miru, obrati. ( k tebi vrati )
Moj najdraži Isuse, molim te, neka kroz Tvoj mir, prestane bratska mržnja.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka kroz Tvoj mir, bude volja naroda okretanja Bogu, Gospodinu.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka narodi shvate tvoju ljubav i milosrđe.
Moj najdraži Isuse, molim te, zapali srca naroda svojom ljubavi.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka tvoja ljubav obuhvati svakoga, koji se bore protiv Tebe.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka brat ljubi brata u Tvojoj ljubavi.
Moj najdraži Isuse, molim te, podari svoju ljubav svakoj obitelji na zemlji.
Moj najdraži Isuse, molim te, blagoslovi svojom ljubavlju sve narode svijeta.
Moj najdraži Isuse, molim te, budi za nas put u novi Jeruzalem.
Moj najdraži Isuse, molim te, pozovi svu svoju djecu u Tvoju svetu crkvu.
Moj najdraži Isuse, molim te, neka nitko ne fali na putu u novi Jeruzalem.
Moj najdraži Isuse, molim te, budi naše svjetlo na našem duhovnom putu k Tebi.
Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta; oprosti nam, Gospodine!
Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta; usliši nas, Gospodine!
Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta; smiluj nam se, Gospodine!

Pomolimo se :
O Isuse, Kralju Ljubavi, Vladaru neba i zemlje, moj ljubljeni Spasitelju i Otkupitelju, molim Te, pogledaj pun milosrđa na nevolju svog djeteta, koje Ti vapi za pomoć. O božansko Dijete, o veliki milostivi Kralju, molim Te po svim zaslugama Tvoga svetoga djetinjstva, usliši moje molitve, ako odgovaraju Tvojoj božanskoj volji i ako služe mojem ozdravljenju.  Posvećujem se Tebi, o Kralju ljubavi. Amen.

POSVETNA MOLITVA ISUSU, KRALJU LJUBAVI

Kako ju mole članovi duhovnog zajedništva „Saveza Malih Srdaca Kralja Ljubavi“

O Isuse, Kralju Ljubavi, najveće blago moje duše, klanjam Ti se u dubokom poštovanju i zazivam Tvoje neizmjerno milosrđe! Zahvaljujem nebeskom Ocu, jer moj se Spasitelj, začet po Duhu Svetom u krilu Bezgrešne Djevice Marije, rodio kao dijete, da bude „s nama Bog“ dijeleći naša ljudska trpljenja i radosti. Zahvaljujem Providnosti, jer me upoznala s Tobom, Malenim Kraljem, koji mi pružaš svoje Presveto Srce, da u njemu nađem sklonište i zaštitu. Posvećujem se, dakle, u potpunosti Tebi, Kralju Ljubavi, stavljam se u Tvoju službu, dajem Ti posve na raspolaganje svoje vrijeme, mogućnosti, životne planove i želje, sve što imam i što jesam. Moja je jedina čežnja, da ugodim Tebi svojim mislima, riječima i djelima, a da zauzvrat Tvoje kraljevanje obuhvati svu moju prošlost, sadašnjost i budućnost. Predajem Ti sve, moleći Te smjerno da me obdariš svim milostima potrebnim za spasenje duše. Preporučam i podlažem pod Tvoju Krunu svoju obitelj i rodbinu, prijatelje i znance, te svoje neprijatelje. Vladaj nad nama! U ranu Tvoga Srca prinosim naše duhovne pastire; kraljuj u njihovom pozivu služenja Tebi i narodu. Evo me, o Kralju Ljubavi, pogledaj na me i prihvati me kao svoga osobitog slugu, koji se odriče grijeha i blagoslivlja Tvoje sveto Ime, podupiran mnoštvom anđela i svetih u Nebu. Pošalji me u poslanje spašavanja nerođene djece pred grozotom pobačaja. Pošalji me s Tvojom porukom ljubavi obiteljima u poteškoćama, bolesnima, ostavljenima, starima, ovisnicima, ožalošćenima… Posvećen Tebi po ovoj molitvi, moći ćeš djelovati kroz mene usprkos mojim slabostima i bijedi. Kralju Ljubavi, Isuse Maleni, primi moju posvetu, moju dušu i tijelo, moj posao, moj cijeli život! Neka mi Tvoj mili lik svijetli u tamama ovoga svijeta, sve dok Te jednom ne ugledam u Vječnosti. Zaslugama svoga svetog djetinjstva, daj, o dobri Isuse, da nikada ne zaboravim da sam i ja ljubljeno dijete Božje! Amen. Dodajem deseticu krunice, radosno otajstvo.

Odgovara:  Marica Vidović, Tušilović 32, 47002 Tušilović, tel. 095 234 765.
Dozvolom Udruge Betlehem, o. Marko Glogović, pavlin
TOP